Muhler Палатка

(2 продукта)
 Филтри
Брой входове

Липсват ли Ви детските приключения, когато сте ходили на къмпинг или лагер и сте нощували... Покажи повече

Видове палатки според дизайна

Туристическа палатка

За нощни преходи, курсове по гребане, велосипедни обиколки или примерно фестивални уикенди се препоръчва да изберете сгъваема палатка за 1-3 души. Тези туристически палатки могат да се използват от пролетта до есента, дори и при влажно време. Проверете осново размера и теглото на водния стълб, защото както подсказва името, това са туристически палатки, така че е по-вероятно да ги носите на гърба си, отколкото в багажника на колата.

> Туристически палатки

Семейна палатка

Изберете семейна палатка, в която удобно да се настанят повече от един човек. При някои модели дори също е възможно стоене изправен. Можете удобно да прекарате дъждовен следобед в игра на карти или настолни игри в такава палатка. Широкото пространство и комфортът са гарантирани. Обаче в сравнение с туристическите палатки, тази отнема повече време за разпъване.

Експедиционна палатка

Издръжливите и стабилни експедиционни палатки осигуряват подслон дори при екстремни условия. Дори снегът не е от значение, без да споменаваме проливен дъжд или планински вятър. Палатката е лесна за поставяне и не се движи напред-назад по гърба Ви по време на туризъм, така че можете да се насладите напълно на катеренето. Цената на това обаче е много по-висока от цената на туристическите палатки.

Плажна палатка

Дръжте плажна палатка под ръка, за да Ви предпази от горещото слънце и да блокира околните шумове. Благодарение на лекия си дизайн, тя може лесно да се сгъне и постави навсякъде – както на плажа, така и в градината. Тези палатки обаче не са предназначени за нощувка и къмпингуване.

> Плажни палатки

Pъководство за пазаруване на Палатка

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.